Rólam

Üdvözöllek!

Nagy Szilvia vagyok, intuitív coach-ként, mentorként és trénerként könnyedén kapcsolódok a racionalitáson túli tudatossághoz.

Több, mint egy évtizede foglalkozom személyes konzultációkkal és havi rendszerességgel tartok képzéseket, melyek során a hozzám forduló emberek az erőteljes, szemléletformáló munka hatására jelentős és kedvező változásokat érnek el az átalakítani kívánt életterületeken.

Küldetésem három pilléren alapul:

1. megláttatni azt, hogyan tudod előhozni magadból a benned rejlő képességeket és mihez kezdj velük,

2. együttműködni veled abban, hogyan válj hitelessé és sikeressé, önmagad legjobb verzióját megélve, illetve

3. az egyéni tudatosság növelésével egyre többen támogassuk a kollektív tudatszint emelkedést globális szinten.

Ez a három pillér nemcsak a mindennapi életben és a vállalkozói életben, de a következő, felnövekvő generációk számára is kritikus fontosságú.

Ha érzed a hívást, tarts velem, tegyünk együtt magunkért, tegyünk együtt a bolygónkért!

Találd meg önmagad – hagyj nyomot a világban!

Nagy Szilvia vagyok, író, haladó szellemiségű gondolkodásmód tréner és globális vízióval rendelkező világjáró. Jelenleg Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben élek. 

2004 és 2017 között Sydneyben, Ausztráliában éltem, ahol egy idő után különféle kihívásokkal kellett szembenéznem, mint például az országváltás és a nyelvismeret kérdése, a kulturális különbségek, az anyaszerep, karrierváltás, a vállalkozóvá válás buktatói, új területeken való tanulmányok, válás.

Egy idő után a körülményeim az önismereti útra sodortak. 7 éven át egy vietnami szellemi-spirituális mester tanítványa voltam Sydneyben, aki megtanította, hogyan nyugtassam le az elmémet és hogyan kell megfelelő módon meditálni. Remek kezdet volt. Nagyon hálás vagyok, ha erre az időszakra gondolok az életemben.

Fiatal koromban pénzügyes, könyvelő, majd személyi asszisztens voltam multicégeknél, különböző igazgatók mellett Magyarországon, ezáltal számos készségre tettem szert, mint például kihívásokkal teli nehéz helyzetek és emberekkel kezelése, asszertív kommunikáció, szervezés. Mindig volt igényem a logikus gondolkodásmódra és világos döntéshozatalra.

2009-ben azonban nagyon hamar meg kellett tanulnom, hogy hogyan férjek hozzá a kreatív elméhez, hogyan működtessem tisztán az intuíciómat, hogyan találjak megoldást olyan problémákra, amelyeket a racionális elmém nem volt képes megoldani.

Ez volt az a pillanat, amikor találkoztam a tudatalatti erejével. Megtanultam, hogyan kell megváltoztatnom a hitrendszeremet és megszabadulni az önszabotáló mintáktól. A következő években megtanultam, hogyan fedezzem fel újra önmagam.

Ez az újfajta út eleinte kicsit szokatlan volt, de az ausztráliai, mexikói és egyesült államokbeli tanulmányaim alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam, hogy ezek után Magyarországon elindítsak egy addig ismeretlen, gyors és hatékony módszert, melynek úttörője lettem.

2009-től 2018-ig tanultam Vianna Stibaltól világszerte (Theta Healing),

2012-ben személyesen találkoztam Dr. Eric Pearl-lel (Reconnection Healing) Los Angelesben, majd Dr. Richard Bartlett-tel (Matrix Energetics) Magyarországon és Németországban, különböző szemináriumokon.

2015-ben részt vettem Dr. Joe Dispenza különböző szemináriumain Olaszországban és Németországban, majd volt szerencsém találkozni és tanulni Dr. Bruce Liptontól és Gregg Bradentől Portugáliában.

Ekkor tanultam meg az Access Consciousness BARS-t és érintőlegesen az NLP-t is.

Ezek a tapasztalatok vezettek el a HeartMath Institute-hoz először 2015-ben, amikor is az volt a célom, hogy megtanuljam, hogyan kapcsoljam össze az elmémet a szívemmel és hogyan maradjak rugalmas és higgadt a kihívásokkal teli időkben is. A HeartMath Intézet eszközei adták a megoldást, így 2015-ben coach és mentor végzettséget szereztem náluk, majd még inkább törekedtem a szív alapú tudatosság gyakorlására.

2019-ben ismét az Egyesült Államokba utaztam, ezúttal a HeartMath Intézet “Resilience Advantage Trainer” képzésére. Ekkor az volt a célom, hogy tudásommal és tapasztalatommal a lehető legtöbb ember számára átadjam azokat a mérhető, és tudományosan is alátámasztható eszközök és hatékony módszerek alkalmazásának a lehetőségét, amelyek által képesek vagyunk az önismeret mellett az életünk jobbá és gazdagabbá tételére, valamint a környezetünk emelésére.

Időközben, 2016-ban úgy éreztem, hogy tovább kell képeznem magam az automatizmus, a marketing és értékesítés, a prezentációs készségek, a nagyobb jólét és bőségtudatosság terén, beleértve az ingatlanbefektetéseket, a tőzsdei mindsetet, valamint a könyvírást is. Ennek érdekében részt vettem egy egy éves szemináriumon Ausztráliában.

2011 óta tartok szemináriumokat és workshopokat a spiritualitásról, az érzelmek erejéről és a gondolkodásmódunkban rejlő lehetőségekről. Több ezer embert tanítottam meg arra, hogy hogyan lehet átprogramozni a tudatalatti hiedelmeket és változtatni az életünkön.

2020-ban az egyik legnagyobb magyar könyvkiadó, a Bioenergetic Kiadó kiadta az első könyvemet Kétszer élsz? címmel, melynek jelentése az, hogy először a képzeleted erejével, a szíveddel és az elméddel teremted meg az életed, majd a fizikai világban mindezt a gyakorlatba ülteted.

A hivatásom és a tanulás a szenvedélyem, az a lehetőség pedig, hogy átadhatom és megtaníthatom azokat a módszereket, eszközöket és fortélyokat az érdeklődőknek, amikkel képesek vagyunk változtatni az életünkön, rendkívül inspirál engem. Hiszem, hogy mindannyiunkban olyan értékek vannak, amelyek magunk és a környezetünk számára éppúgy, mint a következő generációk számára útmutatóként szolgálnak.

Hiszem, hogy a végtelen potenciál mindannyiunkban benne él.

X
X